Менаџмент квалитетом

Систем менаџмента квалитетом

Кроз успостављени систем менаџмента квалитетом, као и континуалним радом на унапређењу пословних процеса, потврђује се опредељење SMATSA доо за сталним и потпуним испуњавањем захтева корисника. Као потврда добро успостављеног система менаџмента квалитетом и као друштвено одговорна организација, SMATSA доо је 2010. године стекла и од тада одржава ISO 9001 сертификат за следеће процесе: ATM/ANS – функције/услуге – услуге у ваздушном саобраћају (ATS), управљање ваздушним простором (ASM), управљање протоком ваздушног саобраћаја (ATFM), укључујући израду навигационих поступака (FPD), услуге комуникације, навигације и надзора (CNS), ваздухопловне метеоролошке услуге (MET), услуге ваздухопловног информисања (AlS), укључујући израду ваздухопловних карата, калибража уређаја и система из ваздуха, обука особља пружалаца услуга у ваздушној пловидби и пилота авиона и одржавање авиона у складу са одобреним обимом радова.

Структура система менаџмента квалитетом је прилагођена организацији SMATSA доо, задовољавајући њене потребе и обезбеђујући документовање свих пословних процеса који могу утицати на квалитет и безбедност услуга и њихову ефективну примену. У складу са захтевима ISO стандарда, политиком SMATSA доо и постављеним циљевима, прате се, одржавају и унапређују процеси који обезбеђују ефикасно функционисање система.

У мају 2019. године, тим проверавача сертификационе куће Societe Generale de Surveillance (SGS) из Београда, извршио је ресертификациону проверу система менаџмента квалитетом (QMS) према захтевима стандарда ISO 9001:2015 у Контроли летења Србије и Црне Горе SMATSA доо Београд.

Потврдом важности сертификата ISO 9001:2015, SMATSA доо јасно показује опредељеност континуалном унапређењу пословних процеса и сталном и потпуном испуњавању захтева корисника.

Инфо центар SMATSA

08април

Probna vest latinica

Latinična probna vest

Детаљније

08април

Пробна вест видео

Пробни видео клип https://www.youtube.com/watch?v=MAZHwoGsNkU

Детаљније

08април

Пробна вест авијације

Ово је пробни текст. Чланак абвгдђ Проба 123…

Детаљније

07фебруар

Успешне пословне перформансе

„Видим да започињете рад на новом торњу на…

Детаљније

07фебруар

Конкурс за радна места SAA

Детаљније

29јануар

Упис нове класе студената на SАА у Вршцу

Контрола летења Србије и Црне Горе SMATSA Ваздухопловна…

Детаљније

24децембар

Анекс зграде ЦКЛ и нови контролни торањ на аеродрому Никола Тесла

У згради Владе Републике Србије данас је потписан…

Детаљније

09децембар

Директор SMATSA Предраг Јовановић на састанку Gate One платформе

09.-10. децембар 2019 - Директори 13 пружалаца услуга у…

Детаљније

02новембар

Аеродром у Нишу добија нови торањ

Контрола летења на аеродрому "Константин Велики" у Нишу…

Детаљније

17август

Историјски рекорд

У суботу, 17.08.2019. године, Контрола летења Србије и…

Детаљније